Lezha importon produkte shtazore

Titulli më befasoi: Fushë-Kruja e furnizoka Lezhën me produkte shtazore? Mendova: si ta kuptojnë njerëzit, se produktet shtazore që po blejnë në Lezhë janë importuar nga Fushë-Kruja?

Apo mos vallë qytetarët ftoheshin të mos blenin produkte shtazore në zonën e përfshirë midis Fushë-Krujës dhe Lezhës?

Në fakt, lajmi kish kuptim tjetër: duheshin shmangur produktet shtazore (brirë rinocerontësh, çizme me lëkurë krokodili, zhapa peshkaqeni, graso kashaloti) që tregtohen në aksin rrugor Fushë-Krujë – Lezhë.

Shekulli, 5 korrik 2012:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s