Kuotat femërore

Shekulli, sondazh: nga njëra anë, “versioni” na duket “e mirë”; nga tjetra, ftesa për votim dhe për të parë hollësitë bëhet, sipas adetit, në anglishte të kulluar. (Pa llogaritur ë-të, që tani nuk i llogarit njeri).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s