Disa pjesë nuk u përkthyen dot

Sinjalizoi: Yllka

(Shekulli, 20 korrik 2012)

Shekulli merr me shkurtime, nga The Economist, një analizë për perspektivat politike të Berlusconi-t (vëreni marrëzinë e shkurtimit të një analize prej gjithsej 730 fjalësh në origjinal), dhe e trajton paragrafin e parë në mënyrë më se krijuese:

 

Të krahasohet ky paragraf me origjinalin:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s