Monedha forcohet, ndërron gjininë

Sinjalizoi: Dalip

(Shekulli, 25 korrik 2012)

Advertisements

One thought on “Monedha forcohet, ndërron gjininë

  1. Une them se edhe dicitura ka gabime; aty jane vendosur kartmonedha nderkohe qe shkruhet monedha. Nejse, titulli eshte i goditur; te pakten nuk paska ndryshuar ligji i ruajtjes dhe shnderrimit te energjise.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s