Pa titull

Më vjen shumë e hidhur kjo vetvrasje,  Almën e kam njohur vite më parë, kam pasur shumë simpati për të.

Përndryshe, është acaruese mania e mediave për ta identifikuar të ndjerën herë si motrën e Ministrit, herë si bashkëshorten e Pedagogut. E mira do të ishte ta linin të qetë; përndryshe, mund të bënin ndonjë përpjekje dhe ta konsideronin si person, përtej burrave “të rëndësishëm” në jetën e saj.

Sinjalizoi: Pishaku

(Start) (24-orë)

Advertisements

One thought on “Pa titull

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s