Emrat e huaj nuk lakohen

Sinjalizuan: Pishaku, Epiriot

Pishaku vëren edhe se titulli mund të interpretohet në shumë mënyra: (1) Kryebashkiaku e përdor qumështin artificial si armë në betejë; (2) Kryebashkiaku e nis betejën duke bërë diçka që lidhet me qumështin artificial (si p.sh. nis betejën me një të shtënë topi); (3) Kryebashkiaku nis betejën kundër qumështit artificial…

Në fakt, më shumë se betejë, kjo është luftë; dhe është luftë kundër qumështit artificial.

(Shqip)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s