Duket që nga sintaksa e përdorur

Lexoni fjalinë hyrëse: Drejtori i shkollës 9-të (sic) vjeçareAhamet (sic) Gashi”, Ndue Kolndreu pohon se problematikat e turnit të dytë.
Këtu ka rënë aftësia e të nxënit dhe fjalia ka mbetur përgjysmë. (Kjo pa llogaritur gabimet paraprirëse të njëpasnjëshme.)

(Shekulli)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s