Grabitësi me skafandër

(Shekulli)

Advertisements

2 thoughts on “Grabitësi me skafandër

    • Eri, ja si e përkufizon Fjalori i Shqipes skafandrin:

      Veshje e posaçme, e papërshkueshme nga uji etj., që përdoret për të qëndruar e për të punuar nën ujë, në hapësirë pa ajër etj.

      Tani, veç në qoftë se ka ndodhur nën ujë grabitja dhe unë s’e kam kuptuar, se përndryshe skafandri nuk ka punë aty.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s