Korça me konsull në Greqi

Shprehja e saktë do të ishte: konsulli grek në Korçë. Përndryshe, konsulli i Korçës është konsulli që mbron dhe përfaqëson interesat e Korçës diku tjetër – p.sh. Konsulli i Korçës në Selanik.

Vëreni edhe një orvatje të lënë përgjysmë për ta ndrequr këtë në rreshtin e parë të lajmit.

(Shekulli)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s