Kundër rrymës

Lexojeni me kujdes titullin pa u ndikuar nga çfarë dini për ngjarjen.

Duket sikur në Shqipëri vijnë 182 turistë nga Egjipti dhe kjo çon në arrestimin e shefes së agjencisë që i ka sjellë…

Një –t e vetme do të kishte mjaftuar: “Mbërrijnë në Shqipëri 182 turistët nga Sharm el Sheik…” ; trajta e shquar do t’i tregonte lexuesit se është fjala për një temë tashmë të përmendur në lajmet; jo për turistë çfarëdo, po për turistët e ngecur në Egjipt.

(Tema)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s