Ia heqim frigon qiftit me akupultur

Ose fundi i mjekësisë moderne.

Teksti:

Me sukses bëjmë bashkimin e qiftit në largësi, largoj traumat psikike, streset nervore, mungesën e e koncentrimit, migrenën, belbëzimet, zgjedhjen e fatit të disa partëve që nuk lindin fëmijë. Dyshoni se u ka prekë një “dorë e zezë” ose shtëpia juaj është e papastër ne ju ndihmojmë nëse ju ka ikur fati, ne ua kthejmë fatin tuaj prapë në duart tuaja. Ne i shohim ë gjitha gjërat që syri i njeriut nuk i sheh. Bëjmë masazh dhe akupultur, zvogëlojmë yndyrën në gjak, ulim sheqerin (shërojmë diabetin). Për çdo problem jetësor tuajin ne kemi zgjidhje. Metoda mbrojtëse ndaj “syrit të keq”.

ua tregojëm të kaluarën dhe të ardhmen tuaj.

(reklamë te Bota Sot)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s