Kuptohet që po flasim për miliarda

(Shekulli)

Advertisements

2 thoughts on “Kuptohet që po flasim për miliarda

  1. eshte per nje njesi, lexojeni mire shkrimin dhe eshte vendosur agjensia ku eshte amre dhe veretojeni edhe atje eshte i sakte apo jo rob te trashe

    • Ke të drejtë – bëj edhe unë gabime. Më ngatërroi krahasimi në tekst midis vlerës së stokut Apple (individual) dhe market cap të Microsoft-it, që është në miliard dollarë. Por ti nuk ke pse të eksitohesh kaq shumë, se pastaj harron dhe mbetesh pa marrë frymë!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s