Një mjek me emrin Bio

Reklamë te “Bota Sot” (lexojeni krejt tekstin – s’ka të paguar):

 

HOXHOLLARËT NGA ARABIA ME MJEKUN SHQIPTARË BIO MULAKU NË ZVICER

Për herë të parë në Zvicer vijnë special hoxhallarët nga shtetet arabe ne bashkpunim me Mjekun Popullor “Bio Mulaku” i licencuar në zvicer ku bashkarishtë shërojnë këto smundje:

–         Pengesa në dashuri, Martes, Fejes

–         Parandalimin dhe sherimin nga magjit e zeza, Irika

–         Depresionin, migrenen, mbipeshen, qetsimin shpirteror

–         Mbrojtjen nga gjinet, mungesen e vetbesimit

–         Mbrojtjen nga syri i keq dhe gjinet

Ju njoftojmë se qëndrimi i hoxhollarëve nga Arabis në Zvicer është i kufizuar, po ashtu ju lusim që të na para se të vendosni të vini për arsyje të kërkesave të shumta, Tretmani ju mundësohet vetëm nëse ke caktuar termin parapaktisht (perjashtohen rastet urgjente)

Për fëmijë dhe familjet e Deshmorëve GRATIS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s