Si e mori në telefon, duke e pasur aty?

Na thuhet se “Ministri i Punëve të Jashtme, z. Edmond Panariti, zhvilloi një bisedë telefonike me dr. Erato Kozakou-Marcoullis, ministre e Punëve të Jashtme të Republikës së Qipros dhe Presidente e radhës e Këshillit të Ministrave të Bashkimit Evropian.”

Ky informacion bie ndesh me foton.

(Shekulli)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s