Mishi tretet…

Sinjalizoi: Pishaku

(Shekulli)

Advertisements

4 thoughts on “Mishi tretet…

  1. degjo shpjegimi eshte dhene qe nje pje te mishit te trupit ia ka hedh qenve dhe pjesen tjeter e ka cimentosur, pra trupi nuk eshte i gjithi po i ndare ne copa, dhe i bie mish

    • Në atë rast, mund të thuhej se personi u kish hedhur qenve “pjesë të trupit,” ose “copa të trupit” – por jo “mish.” Fjala “mish”, sa i përket njeriut (ose jashtë një vizioni kanibalesk të sendeve), ekziston në dy kundërvënie: (1) mish vs. kockë dhe (2) mish vs. shpirt. Konteksti më lart s’ka lidhje as me njërën, as me tjetrën.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s