Nuk e di pse doli kështu ky titull

Sinjalizoi: Pishaku

(Agon)

Advertisements

One thought on “Nuk e di pse doli kështu ky titull

  1. aman ca e keni kete faqe koti kapni gabimet jo budallliqe, shtypi shqiptar mbytet me gabime dhe ketu tek shkrimet qe keni kap ju se gjen dot ku eshte gabimi, te deshtuar jeni,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s