Ky blog

Përpiqet, me mënyrën e vet, për t’u provuar mediave shqip se ka edhe njerëz që i lexojnë.

14 thoughts on “Ky blog

 1. http://www.respublica.al/artikuj/2014/05/30/serbia-cakton-ambasador-shqiptar-ne-bratislave-falenderon-sllovakine-per

  Serbia cakton ambasador shqiptar në Bratislavë, falënderon Sllovakinë për mosnjohjen e Serbisë
  Article | 30 May, 2014 – 19:55

  Shqiptari nga Mitrovica, Sani Dermaku është emëruar ambasador i Serbisë në Sllovaki. Dermaku i lindur në Mitrovicë, ka një karrierë të pasur në Ministrinë e Jashtme serbe duke shërbyer në nivele të larta të saj.

  Sllovakia është një nga pesë vendet e Bashkimit Europian që ende nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës. Dermaku si përfaqësues i Serbisë në këtë shtet, do të lobojë në politikën sllovake që ky qëndrim mos të ndryshojë.

  Në prezantimin e Letrave Kredenciale tek presidenti sllovak, Dermaku ka falënderuar Sllovakinë për mbështetjen që i ka dhënë Serbisë në rrugën e anëtarësimit për në BE, si dhe pozicionimin në mosnjohjen e njëanshme të pavarësisë së Kosovës, thuhet në njoftimin e ambasadës serbe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s